onsdag den 4. september 2013

Den lille lækkerSult

Gedeost, stikkelsbærsyltetøj, knækbrød og kaffe.
Stille fryd.
Marmeladen er ikke øko eller hjemmekogt, men jeg kan virkelig godt lide den, især ovenpå ost.
Et tips - er dit knækbrød blevet blødt, så giv det en kort tur i brødristeren- så bliver det knasende sprødt igen ! Men husk - bare en kort omgang.

18 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud! Jeg må prøve stikkelsbærsyltetøj - og sikke en god idé at riste knækbrød, hvis det er blevet blødt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tip er en af hverdagens små mirakler :)

      Slet
  2. Jeg tror egentlig aldrig, at jeg har smagt stikkelsbærsyltetøj - og det er nok en fejl... ;-)

    Ligesom du holder jeg af at stoppe op og tænke efter - er det her nu rigtigt for mig. For vaner har det med at holde fast, og måske er det noget andet, der skal til... Men ih, hvor kan vaner være svære at bryde, ikke sandt? ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dét er en fejl, søde Mia :)
      Jo, vaner er svære at bryde, meget svære..Men små skridt af gangen, så lykkes det, hvis det er meningen, det tror jeg.

      Slet
  3. Stikkelsbærmarmelade er også et stort hit hos mig. Elsker den bløde, fine smag. Jeg har heller ikke set det øko i DK, men den findes i ICA :)

    SvarSlet
  4. Jeg elsker ost, syltetøj og knækbrød :-) Godt jeg lige om lidt skal have formiddagste med knækbrød.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg håber det smagte dig :)
      Og jeg holder vildt meget af mellem måltider :)

      Slet
  5. Lyder super lækkert, og tak for godt råd om knækbrød, er skrevet bag øret.
    Ps. Glæææder mig til m ikke så længe
    Knus

    SvarSlet
  6. Takk for tipset til sprø knekkebrød, Miri.
    Din nye blogg er så fin........ Og jeg har savnet deg, så nå putter jeg din nye blogg som link hos meg igjen. Vi sees.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Sylvis- dejligt du fortæller det, for jeg har vist min 117 blogkrise :)

      Slet
  7. Og jeg har stikkelsbærbuske rundt omkring i haven i Sverige, og nu fik du igen inspireret mig, for har simpelthen ikke anet, hvad jeg skulle bruge stikkelsbær til :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, din heldige kvinde ! Stikkelsbær er bare godt ! Prøv også at lave en crumble kage med dem - mums !
      Jeg skal altså også have stikkelsbær buske her i Dronningeledet, når jeg kan komme til en planteskole :)

      Slet
  8. Stikkelsbær = farmor og farfars kolonihave, det hvide hus med sort træværk, pluk-til-du-ikke-kan-mere-ærter, gange med ral og god tid. Solen skinnede altid i den have :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Sikke dejlige sommerminder ! Jeg håber jeg engang kan skabe sådanne minder for mine børnebørn, hvis jeg får nogle :)

      Slet
  9. underbart gott låter det och precis i min smak! älskar din blog. har jag sagt det (ler) får alltid sån lust att hälsa på! här har vi precis ätit korvsoppa med ostsmörgås till. perfekt en vacker höstdag..

    kramar Lycke

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Lycke, bliver så glad når du fortæller mig det :) Og tænk hvor fantastisk det ville være, hvis ikke der var så mange mill mellem du og jeg :)

      Slet