onsdag den 9. april 2014

Værdier

At være i grønne omgivelser, både helt konkret og ganske fysisk, men også i overført betydning- er een af mine kerneværdier.
Tror på, at vi skal tage os tid til et værditjek engang imellem. Jeg er i fuld gang :)

16 kommentarer:

 1. Der skal være plads og god jord til at vokse i....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du i sandhed ret i. Det må altid sørge for.
   Tak :)

   Slet
 2. Jeg trænger sørme osse til et værditjek! Dét vil jeg tage mig tid til. Nu.
  Tak for input... og et smukt billede fra din vindueskarm. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde Lotte. Jeg er midt i det, på en eller anden diffus måde..Måske jeg skulle sætte mig ned,NU, og skrive det ned.
   :)

   Slet
 3. Glæde, kærlighed, Fred og taknemmelighed. At vælge dem hver dag i det små og i det store. Nogle gange spørger jeg i en konfliktfyldt diskussion/ skænderi, hvad ville kærligheden gøre nu? Nogle gange at give et kram eller bare at lytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frieda- mange tak for dine ord :) Jeg kom til at tænke på dette, da jeg læste dine ord; Bevidsthed, stoppe op, tanke, følelse og handling. Hvad vi sender ud, det får vi tilbage.

   Slet
 4. Det skal der være plads og tid til. Ellers må toget stoppes og tiden findes. Godt at vide, at du er igang. Give minder om min mormors soveværelseskarm. Ro og tryghed, masser af kærlighed. Jeg håber du får de samme minder frem.
  God onsdag til dig.

  Kh.Lis

  SvarSlet
 5. Søde Lis, helt enig- der må vi prioritere vores tid. Vi må være bevidste og udvikle os som mennesker. Tak for fine ord :)

  SvarSlet
 6. Ved at se fotoet kom minderne også frem i mig. Min mor havde ofte pelargonier i vindueskarmen, hun nippede skud af planten, så var det bare at have tålmodighed til de havde slået rødder.
  Et eller andet sted har jeg læst, at hvor der er pelargonier i vindueskarmen er folkene gæstfrie. Det tror jeg også du er Miri. Alle dine dejlige fotos emmer af ro og indretningen ser hyggelig ud, ikke som taget ud af et boligblad, men afspejler din personlighed :-)
  Egtvedpigen Ketty

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ketty - mange tak for dine ord og at du deler dine erindringer :) Jeg bliver altid så glad, når vi mennesker har minder knyttet til natur og vækster. Jeg har mange pelargonier og duftgeraniumer- faktisk i alle mine vinduer :) Jeg elsker dem ! Og ved du hvad, jeg holder faktisk også af at have gæster :) Tak for dine ord om mit hjem - dejligt du ser hvad du ser og jeg håber du har ret :)

   Slet
 7. OOh himmel!! Är det så grönt hos dig nu? Jaaa, det är så oändligt mycket värde i det! Och mer och mer för varje år som går känner jag. jag satt ute och läste trädgårdsböcker i solen i två timmar idag. Lycka för kropp och själ..och promenader...

  kramar Lycke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget grønt hos mig ! Forår med stort F og Vår med stor V :)
   Det er nemlig lykke at kunne sidde i solen igen, være ude - åh denne årstid er bare den bedste :)

   Slet
 8. Åh ja, grønne omgivelser gør godt langt ind i sjælen :) Din smukke vindueskarm minder mig om min mormor, som havde den dejligste vinterhave ...

  SvarSlet
 9. Kære Gitte - dejligt som min vindueskarm vækker gode minder hos dig :)

  SvarSlet
 10. Jeg er også i fuld gang med at revurdere mine værdier. Og jeg tror også, at meget mere natur er en af de værdier jeg mangler i mit liv. Hvor er det dejligt, at du bor midt i sådan en grøn oase!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er taknemelig for at bo i natur , men det er også et bevidst valg jeg har taget og det har som alle valg, også sine konsekvenser. At have en klar bevidsthed om mine værdier, skrive dem ned, det har været godt for mig.

   Slet