fredag den 11. juli 2014

Så giv dog slip

Tanker og følelser kan være svære at styre og kontrollere - nogengange kan de holde en pause, mens jeg plukker en solvarm ært og spiser den i skyggen.

11 kommentarer:

 1. Det er et lite kunstverk du holder i hånden, Miri.
  God helg. Knus

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig 😊
  Og må du få det samme, tak 😊

  SvarSlet
 3. Søde Miri; jeg forstår så godt dine følelser omkring ukrudt. En havemand sagde engang til mig, at selvsåede træer var en gratis glæde, og jeg har det på samme måde med planter. Jeg er ret ligeglad med lige kanter, men elsker frodigheden, der også skaber liv i form af insekter og fugle. Tidsler er en fryd, for på et tidspunkt kommer invasionen af stillidser, der tager for sig af frøene. Og hvilken glæde, at du skal have to små misser... Da jeg var ung og nygift, ville jeg så gerne have en killing, og vi fandt én i Frederiksværk. Den skulle også først blive 12 uger gammel, men den boede sammen med sin bror og sin mor hos en ret usympatisk familie. Det endte selvfølgelig med, at vi tog både mor og bror også. Og ganske kort tid efter fandt min rare mand en lille killing i vejkanten, hvor dens mor var kørt over. Så altså: Én mor og hele tre killinger på samme tid. Der var liv og glade dage, kan du tro... det var skønt! Jeg elskede de katte og savner dem inderligt (de er døde nu, men mor-kat blev 21 år!) Lige nu har jeg rejselyst og skal prøve ting af, men senere vil jeg slå mig til ro og helt sikkert have en missekat eller to igen :-) Knus og rigtig god sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor herligt at I pludselig havde huset fyldt med katte og alt det liv :) Livet går sjældent som vi planlægger det , heldigvis på både godt og skidt. Jeg håber du får rest og set dig omkring - kaster dig ud i det !
   Tak for dine ord og også en rigtig god sommer til dig.

   Slet
 4. Dejlige ærter og dejligt billede:-) ha en dejlig dag

  SvarSlet
 5. Skønne billeder af sommer:) måske skal man ikke kontrollere tanker og følelser, men lade dem fylde og sige farvel og tak, når de har afleveret deres budskab. I morgen er der atter en dag, som bliver fyldt med helt anderledes tanker og følelser end i dag gjorde:) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kloge og vise kvinde - jeg tror du har ret. Men for mig er det en udfordring for jeg er så meget i det, hvis du forstår:)
   Tak for at huske mig på sandheden- det går over- alting ændres.

   Slet
 6. Det er rart med små, nærværende pusterum i dagligdagen…

  SvarSlet