onsdag den 24. september 2014

Ord, der er gode at hive frem og dele

" Hav nok respekt for dig selv til at forlade alt, der ikke længere tjener dig, får dig til til at  udvikle dig eller gør dig glad".
- Robert Tew -


16 kommentarer:

 1. Ord der er værd at huske :-) Så fin en kurv fuld af lyng!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes de er kloge og meget meget vigtige :) Lyngen er en gave givet med ordene; Så bringer jeg dig efteråret :)

   Slet
 2. Tak for gode ord og dejlige billeder. Jeg vender dagligt forbi og læser med. Skal vi. læsere, ikke inviteres på rundtur i dit fine hjem? Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt du giver lyd fra dig :) Jeg ved jo faktisk slet ikke hvem der kommer her forbi, med mindre I firtæller mig det.
   Synes jeg har vist en del fra mit hjem, men skriver mig dit ønske bag øret- tak for gode ider til kommende indlæg.

   Slet
 3. Det lyder klogt.
  Forleden læste jeg et citat (eller nærmere nogen leveregler), der sagde nærmest det modsatte. "Hold nu op med hele tiden at kigge på dig selv..."- agtigt. Det lød faktisk også lidt klogt. Måske skulle man finde en balance. Det vil jeg tænke lidt mere over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eva, jeg forstår virkelig hvad du mener! Da jeg skrev citatet tænkte jeg at nogengange må vi virkelig holde op med at tænke og grave i egen navle og gå ud og gøre noget for nogen andre. Men der med ikke sagt, at citatet ikke bærer en stor sandhed, for det gør det for mig :)
   Balance !

   Slet
 4. Uhh, hvor skal man være modig, først skal man turde se i øjnene, at man er et sted, hvor man ikke er glad, og så skal man turde forlade det sted, og hvor skal man tage hen...
  Jeg synes, at du er meget modig Miri, for du har jo efterlevet det der op til flere gange i dit liv. Og så kan jeg også godt lide det Eva skriver, jeg tror på, at vi for det meste også "bare" skal være, leve vores liv så godt vi kan, og være kærlige over for hinanden. Så knus til både dig og Eva, for nogle skønne ord :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mig en glæde at vi kan have den udvekling af tanker og ideer- denne dialog mellem mine ord og jeres ord- love it ! :)
   Tak for dine ord om mig, fik mig lige til at stoppe op og tænke efter, for du har jo ret- det har jeg efterlevet hele mit liv ! Jeg klapper ligemig selv på skulderen :)

   Slet
  2. Det er mig en glæde at vi kan have den udvekling af tanker og ideer- denne dialog mellem mine ord og jeres ord- love it ! :)
   Tak for dine ord om mig, fik mig lige til at stoppe op og tænke efter, for du har jo ret- det har jeg efterlevet hele mit liv ! Jeg klapper ligemig selv på skulderen :)

   Slet
 5. Skønt billede (Lyng er noget af det smukkeste) og kloge ord, Miri. Respekten for sig selv, er så vigtig - og samtidig så skrøbelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Respekten for sig selv er nemlig enormt vigtig og kærligheden til dig selv og omsorgen - ja, det du giver andre skal du sørme også huske at give dig selv :)

   Slet
 6. Kære Miri,
  Dette citat ramte mig - direkte i hjertet. Jeg er pt. sygemeldt med stress...det skete for 2 og en halv uge siden. Sygemeldingen altså - ikke stressen. Den har jeg kunne mærke ulme i næsten et helt år! Jeg har sådan en lyst til at blogge om det, men kan ikke rigtig komme i gang. Det hele føles meget underligt...men der er - for mig - enorm stor sandhed i dette citat. Netop nu, der hvor jeg er i mit liv. Et liv hvor jeg ikke har udvist nok respekt for mig selv og mine egne grænser. Derfor er jeg nået derhen, hvor jeg nu er. Det er ikke godt. Men det tager tid at ændre adfærdsmønstre...og begynde at udvise respekt overfor sig selv, hvis man ikke tidligere sådan rigtigt har gjort det.

  Tak for en altid inspirerende blog. Jeg er lidt stille nu men kigger næsten altid med alligevel. KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør mg virkelig ondt, sødeste Lilly- jeg ved hvor smertefuldt det er at gå ned med stress. Jeg vil bare dele min erfaring, du får det godt igen, men det er hårdt arbejde !
   Jeg er glad for at du kunne se en sandhed i disse ord- synes ofte det kan give een lidt mod, når man læser ord, der betyder noget/ rammer der hvor man selv er. AT vide at andre har været dér og er kommet igennem.
   At skrive om din stress ville måske være godt for dig og kunne hjælpe andre, der læser med. Mange tanker og varme knus sender jeg dig.

   Slet
 7. Dejlige ord lige til mig og lige til hjertet. Hvor er det sandt.

  Dejlig septemberstemning og ja, smukt her ind i oktober hvor igen finder ro til at være her i blogland. Gør det med små skridt, kommer listende ..... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kunne tage ordene til dig og mærke deres betydning:) Velkommen tilbage !

   Slet