lørdag den 20. september 2014

Overgivelse

Jeg har overgivet mig til efteråret; uldsokker, sjaler, stearinlys. Det lave lys, tåge, rødmende blade.
 Ugens buket; Hyben, en enkelt kvist fra en Pelargonie og et par blade fra en duft Geranium. Efterårets røde farve-
Øver mig stadig i mørke aftener og ditto morgener..

23 kommentarer:

  1. Om et par dage, på mandag helt præcis møder vi efterårsjævndøgn. Du har budt den velkommen, jeg øver mig, prøvet at skubbe den lidt væk, det er ikke muligt, derfor har jeg ændret tanker, hvordan gør jeg de kommende 3 mdr. attraktive, Og det er og bliver barnebarnet der er på vej, om det bliver på termins dagen 5 nov. det ved jeg ikke, glæder mig bare :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror du har lagt en rigtig god plan - at bevidst finde en masse, der kan give indhold og glæde i dit liv i disse mørke måneder. At blive mormor er bestemt een af dem :)

      Slet
    2. Tror du har lagt en rigtig god plan - at bevidst finde en masse, der kan give indhold og glæde i dit liv i disse mørke måneder. At blive mormor er bestemt een af dem :)

      Slet
  2. Hvor er sådan nogle hyben smukke! Jeg har ikke helt overgivet mig endnu ... Går stadig med bare ben og spiser frokost i haven ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. De er nemlig så smukke og de fås jo i alle former :) Du behøver heller ikke overgive dig, hvis varmen og solen stadig er der ! I går kunne jeg i hvert tilfælde godt have lagt både jakke og strømpebukser..

      Slet
  3. Høsten er en deilig tid til å kose seg mer inne, fyre i peisen å ta frem strikketøyet. Det er også herlig å være ute i den skarpe, fine luften. Så nydelig bukett du har satt sammen, fine bilder:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gælder nemlig om at finde ALT det skønne ved efteråret frem og huske sig selv på det :)
      Tak Marianne for din ros :)

      Slet
  4. Hybens farve er simpelthen så smuk, måske skulle man strikke lidt i denne farve.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder som en rigtig fin ide ! Den er virkelig rød og blank, på en helt særlig fin måde :)

      Slet
  5. Der ser lyst og lækkert ud hos dig. Med en blanding af skønne sommerfarver og efterårets røde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - jeg laver ikke om på mit hjem efterårstiden, faktisk er det vist kun gemmen de buketter og opstillinger jeg hiver ind, at man kan se hvilken årstid det er.
      :)

      Slet
  6. Den røde nypefargen er bare så flott ( nyper = hyben)
    Jeg har noen slike ute på terrassen min...kan skje jeg skulle tatt noen inn i Vaser, som du gjør.
    Her har jeg startet en herlig morgen med nykokt kaffe, musikk på radioen, og så har jeg nettopp satt over en brøddeig.
    Etterpå skal jeg på en dugnad i den nye butikken vi åpner på torsdag til uken. Her blir det innspurt de siste dagene, det er greit å gjøre litt nå. Min jobb er å få garnet på plass og style i butikken. En drømmejobb!!!!
    Ha en fin uke. Klem

    SvarSlet
    Svar
    1. Du er virkelig så god til at fylde dit liv med glæder ! Nyd din Søndag , du skønne Sylvia :)

      Slet
  7. Å men efteråret er da også bare skønt, især når vi som nu får lov at have gyldne sensommerdage. Noget af årets allersmukkeste lys.

    Dine hyben i vase ser så smukke ud.

    Hav en rigtig skøn søndag.

    SvarSlet
    Svar
    1. I disse dage er efteråret jo ganske vidunderligt :) (Men jeg ved det er en stakket frist...Så jeg prøver virkelig at suge alt ud af disse smukke dage )
      Må din Søndag blive god ved dig !

      Slet
  8. Efterår er en smuk årstid! Elsker den og tager altid imod den med åbne arme :) Det eneste tidspunkt på året, hvor krisen kan presse sig på, er når foråret ikke vil vågne op fra sit vinterhi

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror du har fat i den lange ende; vi skal modtage årstiderne med åbne arme- de har jo hver især sine kvaliteter :) God Søndag !

      Slet
  9. ih, jeg kommer til at savne en duftgeranie, når jeg ser din. hejtjulahop, sådan én må jeg købe mig! jeg kan godt forstå, du stadig øver dig i de mørke aftener, miri. selvom jeg elsker efteråret mest, så synes jeg, der er en lille snæver tid, netop nu, man skal igennem, med kulde og rysten i gamle bondehuse, indtil man får hår på brystet... pludselig kan man det! sender dig et varm :) fra laila

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for et varm kram på en blæsende dag :) Overgangs tiderne er ofte dem der kræver lidt ekstra omsorg, det har du ret i- der hvor du tænker at du forundret tilbage på, at du har gjort dette før og faktisk klarede det helt fint. Jeg har en del duftgeranium, så kan godt sende dig lidt stiklinge, hvis det er.

      Slet
  10. ja, lige præcis, man forundrer sig over, man klarede det - omstillingen. brrr fx i dag!:) og ih, tusinde TAK for, at du vil sende mig stiklinger! det bliver jeg så rørt over!:) hvordan helt præcis med adresser og udveksling? er på farten idag og ikke i nærheden af en computer. svarer så snart jeg kan.
    en dejlig dag til dig - :) fra laila

    SvarSlet
    Svar
    1. I dag er det efterår hernede !!!!
      Du sender mig bare en mail med din adresse, så prøver vi om det går at sende de stiklinger:)

      Slet
  11. tak:) jeg synes bare, at det så sødt, du vil!
    men miri, der er nok noget, jeg ikke helt forstår ved det her blogland endnu: hvor er din mailadresse henne?
    klem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er sørme også en del jeg ikke forstår :) Min mail adresse står NU under fanen " om mig og bloggen" - havde glemt at skrive den , undskyld :)

      Slet