onsdag den 22. oktober 2014

Glæder fra ugen der gik

 Skumring, rødvin og strikketøj.
 2 katte i en kurv. ÆldsteDatters kurv købt for mange år siden på Sofiero i Sverige og nu Castiels og Fannys ynglingskurv.
 Blomster og gamle bøger.Smukt. Minder.
 5 Høns i en have. Måske Ragnhildur i midten er en Hane...Hun har i hvert tilfælde forsøgt at gale.


Oktober lys, når det er smukkest. Udsigt fra mit køkkenvindue.

23 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - jeg er vild med mislingerne i den lille kurv, og så er det sjovt, at Ragnhildur måske er en hane :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Katte er altså nogle sjove væsner at dele bolig med :) Hende Ragnhildur..... Jeg synes også det er lidt sjovt ! Men faktisk ville jeg ikke have en Hane- bare ren Hønse Dame gård. Men tingene går sjældent som planlagt :)

   Slet
 2. Dejlige, stemningsfulde billeder, der taler for sig selv:) Lægger Ragnhildur æg? Måske er hun i virkeligheden en meget maskulin høne!!! knus fra hende der igen snart har hus og have, og en ny sød bank;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejede faktisk også at lade billederne stå alene. Hun lægger ikke æg, men .. ?! Tillykke !!!! Dejligt at høre !

   Slet
 3. Sikke en skøn udsigt, du har! Misser er så gode til at finde yndlingssteder, selv om man kan tænke, om det er rart at ligge så klemt? Men det synes de åbenbart. Trygt og godt... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan også tro jeg nyder at hænge ud der ved køkkenbordet og se ud i skoven :) Katte er virkelig nogle spøjse væsner at dele bolig med :)

   Slet
 4. Jeg elsker dine dejlige billeder og øjeblikke, Miri :-) Tak fordi du deler dem. Jeg kom sådan til at grine af din kommentar om Ragnhild :-) KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Ragnhildur, undskyld...det går ligeså godt som det plejer her! :-//// Og jeg har endda mine briller på!

   Slet
  2. Hæ hæ - budskabet når frem, dét er det vigtigste :)

   Slet
 5. Jeg længes efter det oktoberlys, jeg synes der har regnet og været gråvejr i en evighed (og jeg ved godt at det har det ikke) Tak fordi du deler af din hverdagsglæder, Miri. God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene, jeg havde det som du ! Synes det havde regnet i al evighed, men fandt altså dette billede fra sidste uge... Så :)
   Nyd din Onsdag - her regner det ....

   Slet
 6. Jeg skrev en kommentar tidligere i dag, som altså ikke ble noe av.....synd, for den var lang, hi hi
  Ha en riktig god kveld. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv, det er træls når ord forsvinder ! Tak og jeg håber du får en mageløs Torsdag :)

   Slet
 7. Dejlige hverdagsglæder, - næsten gratis, og egentligt helt lige til og nemme at se, - men det koster nu lidt øvelse at lægge mærke til dem.
  Tak fordi du åbner vores øjne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, billige, enkle og ligger bare der og venter på at blive set og følt og anerkendt :) Tak Eva for at fortælle mig, at de er vigtige .

   Slet
 8. Ahhh så herlige bilder... jeg sitter med ett glass rødvin også og pc og strikketøy kommer enda :-)
  jeg hadde funnet deg og sender deg snill hilser. Siden i dag har vi regn og det er kaldt - tidligere var det nesten sommer. Ja, nå er kommet høsten og tåkedis. Fin for et glass vakker vin og strikketøy.
  Ha en fin kveld. Viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at blive fundet :) Lyder som du er god til at skabe dig en skøn aften !

   Slet
 9. Hæ hæ sikke en høne;-) min svigerinde havde engang en hankat der fik killinger;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - dyreriget er ganske forunderligt :)

   Slet
 10. Jeg bliver fortryllet af at se dit sidste billede. Jeg kommer til at længes efter, jeg ved ikke hvad. Hvor er du heldig, at du har sådan et længselsvindue, søde Miri:) Og helledusseda, hvor kattene sover godt! Åh, hvor ser de søde og bløde ud. Jeg får lyst til at holde dem. Tænk:) Lige om snart, Miri, har du fem glæder til! Den bedste dag til dig og kram fra Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder også meget af den udsigt, kan du tro :) De 2 katte er frygtelig hyggelige at dele hus med, også selv om de sviner :) De er bror og søster og de har stor glæde af hinanden, glad for jeg tog dem begge med hjem:)
   Nyd resten af din Torsdag, kære Laila

   Slet
 11. Dejlig stemning til mig og mit hjerte :-) - Tusind tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :) Dejligt at kunne give noget videre :)

   Slet