onsdag den 5. november 2014

Bare et billede

Det blå træværk på den slidte hvide bygning, den røde plastkasse. Jeg stoppede op og tog et billede.

10 kommentarer:

 1. Det er også et godt motiv! Og dem er der mange af derude hvis man giver sig tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana og ja, der virkelig meget derude :) Nogle gange tænker jeg det ville være smart at have et kamera i øjnene - du ved ; bare et blink og så var der et billede gemt :)

   Slet
 2. Du har gode øjne:) Et billede, som får sanser og en historie frem, synes jeg.
  Miri: Tænker på dit drømmedrivhus. Eller i hvert fald: Jeg kender en side på nettet, der er god at kende, når man bor på landet. Den er hyggelig. Man googler økoweb og klikker på rubrikannoncer.
  God vind:) Efterårsvind! Klem fra Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Laila, her blæser en yderst kompetent efterårsvind og regnen hilser også forbi- ja, selv hønsene går hele tiden i seng, må være mørket :) Jeg lokker dem dog ud med lækker mad :)
   Jeg er ingen handy woman og har ingen handy mand - men ellers havde jeg mange fantastiske drivhuse, der måtte bygges :) Tak for for oplysningen om den side- der må jeg ind og ose og drømme :)

   Slet
 3. Fantastisk billede, jeg får lyst til at få det forstørret og have det hængende på min væg. Du er virkelig god til at fange stemninger:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle- cyklede lige forbi , men måtte vende om og prøve at tage det billede. Jeg har jo bare min telefon, men det er på en eller anden måde befriende, for så er det et ærligt billede.

   Slet
 4. Kontraster / virkeligheden.

  Glæden ved det nye, gamle og farver. <3 <3

  Dejligt billed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt du får det ud af billedet ! Der er noget ved det, der sætter tankerne i gang :)

   Slet
 5. Men kan ikke lade være med at tænke på, hvem der mon har tænkt at det stykke træværk skulle males (så) blåt midt i den let faldefærdige bygning. Og hvem mon har siddet på kassen og holdt pause?
  Det er et smukt billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nemlig at det er så hyggeligt, at vores tanker begynder at finde på "historier" - hvem og hvad og hvorfor og gad vide :)

   Slet