onsdag den 17. december 2014

Mums !

Jeg kogte mig en ufattelig lækker dal i går. Jeg bagte fladbrød og nød det hele med et godt glas rødvin. Mums på en regngrå Tirsdag i December.
Min dal bestod af grønne linser, løg, hvidløg, broccoli, champignon, chili, karry og lidt god bouillon. OG persille:)
Fladbrød af Aurions gode hvedemel, vand og salt- "bagt" på en tør pande.
Enkelt og dog så godt. Mums !

11 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig lækkert, jeg har aldrig prøvet fladbrød bagt på panden, det er vist en fejl :-) Tak for inspiration.

    SvarSlet
  2. Det var en fornøjelse :) Pak brødene ind i et viskestykke efterhånden som de bliver bagt, så holder de sig bløde og lækre.

    SvarSlet
  3. Ser rigtig dejligt ud - og skønt u-julet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Man kan jo spise lidt brunekager til dessert :)

      Slet
  4. Jeg bliver meget inspireret af din enkle mad, - det ser så indbydende ud, og så er vel det både sundt og billigt. Måske skulle det være et nytårsforsæt at spise mere af den slags mad.....

    SvarSlet
  5. Åh, det lyder lækkert! Du er god til at inspirere med sund og enkel mad :-)

    SvarSlet
  6. Det ser bare for godt ud. Nu blev jeg sulten, det bliver vist til en tidlig frokost:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes jeg er sulten hele tiden, måske jeg jeg ved at danne fedtlag før jeg går i hi :)

      Slet
  7. Uha, det minder mig om det snart er tid for tidberedning af aftensmaden :-) Velbekomme

    SvarSlet