fredag den 23. januar 2015

Gylden aftensmad

Hokkaido kan forgylde ethvert måltid. Quinoa er blandet i de brune ris, god kilde til protein, smuk at se på og knaser dejligt mellem tænderne.Økologisk soyafløde runder det hele af på en meget blød og cremet vis.

18 kommentarer:

  1. Det lyder vel nok lækkert - tak for dejlig inspiration :-) Undgår du mælkeprodukter?

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak :) Nej, synes den soya cuisine fra Naturli´er virkelig lækker og bruger den ofte. Jeg har fx også lige brugt et skvat på min morgengrød :) Hvis jeg kan erstatte et animalsk produkt med et vegetabilsk uden at smagen forringes - så griber jeg det med stor glæde.

      Slet
  2. Spændende - tusind tak fordi du fortæller!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mig en fornøjelse, jeg kunne snakke om mad hele dagen :)

      Slet
  3. Tak for inspiration :-) God fredag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Velbekomme og det samme ønsker jeg dig :)

      Slet
  4. Vilken vacker tallrik! Klart att det smakar gott då!

    SvarSlet
    Svar
    1. Sleve tallerkenen er faktisk fra svenske Indiska :) Men maden er dansk :)

      Slet
  5. Jeg holder så meget af din enkle, smukke og sunde mad. Jeg er slet ikke god til det endnu, men jeg øver.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Eva - jeg har netop siddet og skrevet diverse jobansøgninger, hvor det at gøre sig umage dukkede op i mine ord. At gøre sig umage, at øve sig, at have nærvær - værdier der vel egengtlig bør findes på alle områder af vores liv .. :)

      Slet
  6. Du skulle have sådan et lille tv-køkken, med skævt, håndholdt kamera, og alle dine dyr med, som venner af køkkenet!....Hvem ville ikke elske at se det!:)
    Uh, jeg har også forelsket mig i din tallerken, som Ruta, kan jeg forstå:)
    God weekend, Miri og alle jer andre!:) Klem fra Laila

    SvarSlet
    Svar
    1. Søde Laila, du er altid velkommen i mit køkken :)
      Rigtig dejlig weekend og håber du kan holde varmen :)

      Slet
  7. Kjære Miri
    Det så ut som et godt måltid. Jeg liker mat som man ikke kan gjette smaken på, så får man en fin opplevelse.
    Jeg har nettopp vært i Oslo etpar dager, og spist masse god mat, drukket Champagne og Fransk Rødvin, med fine opplevelser.
    I kveld har jeg kun spist grove knekkebrød med krabbesalat på. Det er noe med det daglige man savner, når det har vært så mye luxus . Men, jatakk til begge deler.
    Ha en herlig helg. Det skal jeg , for det er min frihelg. KNUS

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyder som et dejligt besøg i hovedstaden - det er skønt med forkælelse :)
      Og du har ret - hverdag og fest - begge tilstande skal være tilstede :) Håber du får en skøn weekend med tid til det du holder af at gøre :)

      Slet
  8. Hokaidu - a love story:) jag älskar också hokaido-pumpan! ska definitivt odla mer av den i sommar!!:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg elsker den også - har den også liggende som pynt , den er jo smuk :) Jeg pønser også på at gro den selv:)

      Slet