søndag den 1. februar 2015

Hver dag

Jeg tager billeder hver eneste dag og oftest af det er er lige omkring mig, min hverdag.
Her står briketterne, jeg netop har hentet og som skal videre ind i stuens brændespand. Ovenpå står en skål, hvor der har været lidt madrester til hønsene.
Nu er det Februar og hoveddøren skal vist snart have nyt pynt omkring sig.

12 kommentarer:

 1. Dejligt øjebliksbillede og din grønkål står så fint :-) Her bruger vi de samme briketter ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den står der og pynter som den fineste blomst :)

   Slet
 2. Det er så hyggelig med hverdagsbilder. Det er jo hverdager det er mest av.
  Vi hadde en gang briketter, men de sølte så rundt ovnen, synes jeg. Jerver mest glad i å fyre med ved. Vi fyrer fremdeles med selvhogsten, fra et tre som fallt ned i vår hage, da vi flyttet hit.
  Jeg nyyyyter fridagen min i dag <3 klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hverdage dem er ser flest af :) - og jeg er meget bevidst om at gøre dem fine. Jeg fyrer med briketter fordi det er det nemmeste for mig og billigst. Men synes rigtig træ er smukkere, dufter bedre og brænder hyggeligere :) Godt du nyder, jeg har sendt dig et par tanker i løbet af denne Søndag :)

   Slet
 3. Hej Miri
  Jeg har fulgt fast med i et halvt års tid og jeg begynder at blive lidt nysgerrig på, hvem der er bag kameraet? :-) Du tager smukke, rolige, fredfyldte billeder fra dit private univers, men faktisk uden at afsløre ret meget om personen der står bag det hele - sådan som jeg oplever det. Det bestemmer du selvfølgelig 100 procent selv. Jeg er blot nysgerrig efter om det er med vilje?
  KH fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbet, interessant at du ikke synes jeg afslører meget om mig selv, for jeg synes, jeg er enormt tydelig, gennemskuelig og meget lidt privat. Jeg er nemlig rigtig dårlig til at "lade som om"," skjule mig" - du ved, at sætte en facade op. Ved ikke om det giver mening for dig :)
   Tak for dine ord - nysgerrighed er en gave :)

   Slet
  2. Tak for dit svar. Jeg tænkte også at det ikke var sikkert at du selv oplevede det på samme måde. For mig er du lidt mystisk :-) Hvordan ser du ud for eksempel? ;-)
   Men jeg er ikke i tvivl om at du er et intelligent og vidende menneske. Det er selvfølgelig fordi jeg synes, at du er interessant, at jeg bliver nysgerrig :-)

   Slet
 4. Jeg elsker hverdage og hverdagsbilleder. - Herunder dine hverdagsbilleder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Nana, dejligt at dele mine hverdags øjeblikke med dig :)

   Slet
 5. Jeg kan også rigtig godt lide dine nede på jorden billeder og ord! De viser en glæde og taknemmelighed ved det der er nu! Dejligt at du deler!
  Og en god dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for at dele , fordi jeg tror inderligt på at vi kan inspirerer hinanden til at sætte pris på det vi har. Tak søde Anette :)

   Slet
 6. Øjebliksbilleder er fantastiske, fortæller meget om den der skyder det, for vi ser jo forskelligt når vi bevæger os rundt, om det er ude eller hjemme. En dejlig fritidsinteresse. Det er en af disse der giver indre glæde hos mange, og det ses den også rammer dig der hvor den gavner.

  SvarSlet