onsdag den 11. marts 2015

Råkost

Jeg synes godt nok mine rodfrugter er ret kedelige og rodfrugt seje i smagen, her sidst på sæsonen....Men råkost er godt for mangt og  meget, så det gælder om at få dem til at smage bedre end de rent faktisk gør..
Dressingen er min redning ;  Tahin, revet hvidløg, citron, salt, peber og vand - rystes sammen og hældes ud over revet rødbede og gulerod.
Super enkelt og meget velsmagende. Råkost er godt :)

15 kommentarer:

 1. Mmmh, nu får jeg lyst til at prøve det der tahin - har aldrig hørt om det før, men ser spændende ud :)

  SvarSlet
 2. Det lyder superlækkert med en dressing af tahin, revet hvidløg, citron, vand, salt og peber - skal bestemt prøves her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en meget velsmagende og super anvendelig dressing - er også god til ovnristede grønsager :)

   Slet
 3. Uhmmm, siger jeg uden at have kendskab til tahin, det må der gøres noget ved! I aften skal vi have pizza på en bund af blomkål, gulerod, æg og mandler, datteren laver den, og det er en af mange gode madglæder, der tilfredsstiller alle mine sanser:-P))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tahin bør du altså have i dit lager, smager godt i mangt og meget :) Åh ja, den der lchf pizza smager godt- mad er altså en af liets glæder :)

   Slet
 4. Jamen selvfølgelig :) Så enkelt og fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den dressing redder triste rodfrugter :)

   Slet
 5. Måske skal jeg prøve det, ser indbydende ud.

  SvarSlet
 6. Det lyder så lækkert jeg kan næsten smage det bare gennem billed og tekst.

  Jeg har det altid svært med rodfrugter på denne årstid, altså lige før vi sår og frem til de friske er der igen, selv kålen smager som du beskriver, og det frosne er bare ikke mig.

  Jeg lever af rigtig meget mos, hvilket også giver det en twist så smagen bliver bedre.Så jeg vil prøve dit tip, så jeg får lidt alternativ smag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Variationener er jo vigtige og denne dressing vil nok kunne få dig til at nyde dem rå også :)

   Slet
 7. Tahin, det har jeg ikke hørt om før.
  Du gjør ting så spennende, Miri.
  Selv elsker jeg en kålsalat, altså Cole Slaw, som det heter på engelsk. Men det lager jeg altfor skjeldent. Mest til store fester, for da lager jeg rikelig!
  Herlig vær om dagen.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tahn er faktisk bare knuste sesamfrø og salt og jeg bruger det til mangt og meget - også når jeg laver humus :) Jeg holder også af cole slaw - faktisk er jeg ret glad for kål:)
   I dag vågnede jeg til frost, men også sol og solsorte sang :)

   Slet