torsdag den 9. april 2015

5 glæder fra ugen der gik og som aldrig kommer tilbage

 Asparges - jeg elsker dem svøbt i olivenolie, citron, salt og parmesan - favnet i en hed ovn til de smelter på tungen.
 Primula - i mit hvide bed. Den er så ikke hvid, men nok nærmere lagkagecreme farvet..Men den er en gave fra den sødeste veninde fra det store Jylland og den er i blomst og har overlevet både mus, mosegris, katte og høns, så den er ikke bare smuk, men også ganske sej.
 Høns og Hegn - to meget dejlige oplevelser i min have i skoven.
 Castiel - må være verdens mest uheldige kat...Er igen igen igen kommet til skade og kan knapt nok gå...Men nuttet, det er han altid. Her prøver han vist på at være lidt farlig....Eller så gaber han bare:)
Brydningstid. Vår møder vinter,  Anemone og Viol - stearinlys. Jeg hepper på vår.

12 kommentarer:

  1. Fik mig en oplevelse af at læse dit skriv som meget poetisk!
    Elsker asparges med olie citron og salt, men har aldrig prøvet dem med et drys pamasan, det må jeg huske;-) Er vild med dit hegn og den stemning der opstår i billedet, og primula med historie, og blomsternes duft;-) God bedring med Castiel! Ja det er forår, yessss!!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak for de fine ord :) Parmesan er en af mine ynglings ingrediensser :) Det er så meget forår også i dag - selv hernede hvor de kolde vinde raser, er der en ny mildhed i luften i dag :)

      Slet
  2. Jeg elsker, at jeg lige blev mindet om, at hver eneste dag er værdifuld, - og at de går alt for hurtigt.
    God bedring til den dejlige Castiel.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er meget glad for at du kunne få det med dig ved at kigge forbi - tak Eva :)

      Slet
  3. De der skønne skønne økologiske asparges smager vildt godt. Har haft købt dem et par gange allerede, og spist dem med stor vellyst. Din måde at tilberededem på, lyder simpelthen så godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. De var mine første :) Sådanne lækkerbiskener findes ikke hernede, de må hentes i storbyen og bringes herned til glæde og taknemmelighed :)

      Slet
  4. Åh, netop sådan en gang asparges fik jeg også i sidste uge, sååå godt.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg får næsten tårer i øjnene når jeg spiser de første asparges, den første kartoffel, det første jordbær osv :)

      Slet
  5. Jeg nød asparges i Påsken, og det på flere forskellige tilberedningsformer :-)
    Mon Castiel beslutter sig for der er mere end 9 liv :-)
    Jeg hepper med, du kære Vår, du er så hjertelig velkommen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh du heldige kvinde, asparges er en gudespise :) Castiel ... Ja, jeg ved ikke hvad jeg skal sige- men sød, det er han :)

      Slet
  6. Smil, dejligt indlæg. Jeg hepper også på forår. Det har heldigvis også de bedste odds pt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Og ja, våren vinder suverænt !!!

      Slet