onsdag den 3. juni 2015

At tage noget tilbage

Jeg skrev et indlæg i går og det har jeg så slettet i dag.  Bare til en oplysning, så I ikke tror noget er blevet væk. Jeg havde pludselig ikke lyst til at have det indlæg stående og derfor har jeg fjernet det igen.
Men det smukke billede af duftende Rosa Rugusa og velsmagende vandmelon, det får lov at blive stående :)

12 kommentarer:

 1. Hei Miri
  Det innlegget gikk jeg altså glipp av, da jeg nettopp kom inn døra her.....men godt du lar det nydelige, fargerike bildet stå igjen.
  Håper du har det bra. Klem

  SvarSlet
 2. Kære Miri.
  Der er dage hvor vi kan have armene over overhovedet, have ja hatten på.

  Dejlig stemningsbillede - hos mig var det solen kl. 5.20 der fik skudt dagen godt i gang. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at den smukke solopgang var begyndelsen på en rigtig god f´dag hos dig :)

   Slet
 3. Jeg har læst det, og forstår dig fuldt ud. Jeg har selv været der for 2 år siden. Heldigvis kun nogle få måneder. Jeg syntes nu ikke, der var hverken jammer eller klynk. Alle gode ønsker til dig herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Og godt du kun var i "det" i et par måneder !

   Slet
 4. Det er jo herligt at have den fulde redigeringsret et sted i livet, - og det har du her.
  Godt, du lod billedet stå. Det er smukt.
  God torsdag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt at kunne bestemme over et eller andet - ha ha :) Tak Eva

   Slet
 5. Jeg vil bare skrive, at jeg synes helt ligesom Pia.
  Og det glæder mig sådan, at du har det godt, Miri:) Selvom systemet er så pokkers svært at gå igennem. Tag det aldrig ind. Du er skøn!:)
  Stort klem, vinde fra havet, udsigt over skov og by... Og en blå himmel herfra. Mon ikke det alligevel bliver en rigtig dejlig dag?
  Fra Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Laila - dine ord falder som mild regn efter en lang tørke... :) Eller et eller andet :) Tak ! For dette system øger sørme ikke mit selvværd/selvtillid.
   Nu sidder jeg med kaffen og skriver til dig og om lidt går jeg en tur i haven efter urter til aftensmaden- så jo, dagen er også god :)

   Slet
 6. Delete-knappen kunne da være fantastisk at have flere steder i sit liv, får lige nogle ret sjove billeder op her i mit hoved:) Dit billede er så smukt, det viser dit liv, som igen og igen fokuserer på det fine, det smukke, det sunde, det farverige, det duftende, samspillet, ja jeg kunne blive ved:) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ- ja jeg kunne sørme også bruge den knap flere steder :) Sund.... Ha ha - er lige kommet hjem og datteren har købt sød finsk lakrids........ :)

   Slet