tirsdag den 9. juni 2015

Det der liv

Livet er i gang hele tiden og på alle tidspunkter og jeg vil så gerne gøre mig umage, kigge det dybt i øjnene, favne det når det både er svært og når det er sommerlet. Lige nu står jeg lidt forvirret og ser det lever omkring mig, det der liv. Jeg er her stadig og håber at snuble over mit blogflow :)

26 kommentarer:

 1. Det der liv, som man, af forskellige årsager, ikke altid evner at mærke, som man bare lever og løber afsted efter. Det liv kender jeg godt til, og i perioder må det være sådan. Det gør så også, at jeg kan sætte endnu mere pris på det, når jeg kan mærke at jeg er tilstede og nærværende. Jeg bruger at tage på tur og udflugt, og så ser jeg pludselig alting igen, og på en anden måde. knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode råd og tak for at dele dine erfaringer og overvejelser :)

   Slet
 2. Kære Miri, åh, hvor er det et dejligt foto. I grunden siger det virkelig så meget. Tænk at du kan udtrykke dig på den måde! Jeg oplever at du er et menneske, der virkelig gør dig umage og at du klarer alting godt!:) Men jeg kender godt følelsen af at livet tager én med, lidt ude af kurs, og så er det svært at være den man plejer, kunne det man plejer, for så skal man jo lige finde sine ben i alt det nye. Og man forandrer sig, verden forandrer sig. En lillesmule hver gang. Sådan oplever jeg det i hvert fald.
  Kære Miri, mine varmeste hilsner til dig, fra Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tal Laila :) Jeg tager dine ord til mig med stor taknemmelighed :)

   Slet
  2. Kære Laila,

   Vil lige sige tak for dine ord her: http://vandreblandtege.blogspot.dk/2015/05/der-er-en-forskel.html

   Ved ikke om du tjekker de gamle indlæg; men jeg så først din søde kommentar til mig i dag <3 TAK!

   Slet
  3. Søde Lilly. Nu håber jeg også, du ser denne besked. For nogen gange ryger de beskeder andre steder hen, end dér hvor jeg sætter dem ind:)
   TAK for dine ord! Du er sød, og det gør mig glad, at du fandt min tekst til dig og skrev tilbage!
   Det allerbedste til dig!:)
   Fra Laila

   Slet
  4. Tak og stort i lige måde, søde og kloge Laila :-)))

   Slet
 3. Kjære Miri
  Det er vel nå slik livet er......som jeg har nevnt tidligere, så blir det ikke helt som man forventet det, eller så for seg.
  Akurat nå står livet mitt på stand by, jeg er nemlig syk. Jeg har fått bihulebetennelse, og da kan man ikke gjøre annet enn å bli frisk, den tid det tar. Altfor lang tid om du spør meg. Men jeg blir jo bra igjen........
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Stakkels dig - det er ikke sjovt at have bihulebetændelse - det led jeg meget af da jeg var yngre, ikke rart. Håber du snart bliver frisk :)

   Slet
 4. En kærlig hilsen fra mig. Det kan jo nok desværre ikke undgås, at livet er sådan/opleves sådan en gang i mellem.
  KH Lisbet

  SvarSlet
 5. En kærlig hilsen fra mig. Det kan jo nok desværre ikke undgås, at livet er sådan/opleves sådan en gang i mellem.
  KH Lisbet

  SvarSlet
 6. Så dejligt foto du har taget af Fanny :-) Håber du har nydt det fine sommervejr i dag. Glæder mig til, at vi ses snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg nyder at sommeren er kommet, jeg nyder lyset. Fanny nyder det også- de lange lyse nætter, der ude i skoven :) Jeg glæder mig også til vi ses :)

   Slet
 7. Livet..., det er jo også, når man sidder der på tærsklen mellem ude og inde, når man både er med og ikke er. Det er et fantastisk foto.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fint sagt, Eva :) Ude og inde, med ikke , ikke med- en pause måske ... Tak :)

   Slet
 8. Åhhh Miri, så fint udtrykt og jeg tror det skal til.... Når jeg oplever lign tilstand, har jeg gennem tid, lært at omfavne den tilstand, tage imod, hvad den evt vil fortælle mig... eller ikke fortælle og give det den tid, der skal til.. med accept hæftet i rumpen af det.
  Kærlig hilsen fra Tove

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove, jeg tager dine ord til mig - tak :) Tænker at intet i livet varer ved, livet er foranderligt også dette vil holde op. Accept- du har ret :)

   Slet
 9. Hej Miri!
  Godt billede! Også mange kloge ord fra kloge kvinder!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Og JA, så mange kloge kvinder, der skriver her hos mig, jeg er virkelig så taknemmelig :)

   Slet
 10. Hei igjen Miri.
  Denne må du bare sjekke ut : thegreengallery.com
  Kanskje det kan bli ditt neste fredagstips?
  Beklager at jeg ikke får sendt deg direkte link. Det går ikke med Ipaden.
  Klem

  SvarSlet
 11. Åh ja, vise ord, billeder og tanker fra dig - som altid :-) Du er så inspirerende. Og du formår altså at 'fange' både visuelt men også ordmæssigt mange af livets firnurligheder og store spørgsmål. Det er noget underligt noget det der 'liv'...jeg føler også ofte, at det bare suser af sted, og at jeg sidder i en bobbel eller står på sidelinjen og kigger på. Men et eller andet sted tænker jeg så også: ER det så ikke en væsentlig og central del af livet? Altså der der 'tilskueragtige' og det kører derud af med 120km/timen-følelse? Især hvis den udgør så stor en del af vores liv. Hmm... Jeg øver mig også i at være nærværende - virkelig være, virkelig mærke og føle. Det er sådan lidt underligt - for jeg er jo også i live i de minutter, hvor jeg ikke føler mig specielt nærværende... Ej, nu ved jeg altså ikke, hvad jeg har gang i at skrive, så jeg slutter og vender tilbage til arbejdet (ups...!). Kram til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlige Lily, så glad for dine ord om det der liv :) Taknemmelig over du deler dine betragtninger og overvejelser, for det skaber jo en ny vinkel på det spørgsmål, for mig og det er sundt , så Tak :) Og god arbejdslyst :)

   Slet
 12. Hvor er det et dejligt inspirerende billed, så mange historier der kan skrives, så mange tanker der kan tænkes.

  Jeg har haft en uge hvor tempoet har været lidt for højt for mig, har derfor været nødsaget til at si noget fra. Nu sidder jeg her og får læst nogle blogs jeg bare ikke vil leve uden, samtidig lytter jeg til klassisk musik - lige nu er det Wagner - Der Ring des Nibelungen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kan finde dine pauser- pauser er meget vigtige for vores gode liv :)

   Slet