fredag den 17. juli 2015

Fredags anbefaling

Find et par timer i din travle hverdag. Byd nogle mennesker du har kær på en dejlig cafe og bliv siddende dér og nyd kaffen, kagen og den gode samtale. Samtalen, den stund, hvor vi ser hinanden i øjnene, lytter, lader ordene flyde til enden uden afbrydelser og dér hvor nærvær råder.Sluk mobilen.

12 kommentarer:

 1. Helt riktig Miri.
  I morgen, etter jobb, skal jeg møtes med en venninne på en cafe og spise Brunch. Vi har så mye å snakke om.
  Ellers har jeg hygget med to slike kanelknuter, denne uken. Og i dag er det jo fredag, og jeg tror jammen jeg skal kjøpe med meg enda en, på vei til jobb etterpå. Jeg jobber nemlig, mens de andre kollegene er på ferie.
  God helg. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide at forkæle dig selv :) Jeg går jo som du ved, stærkt ind for selvforkælelse og gerne med kager, kaffe, vin og garn :)
   Rigtig god weekend til dig også :)

   Slet
 2. Hvor dejligt at se der var indlæg fra din hånd!
  Jeg vil blot lade dig vide, at du har sneget dig ind i mine tanker, og jeg er begyndt at have øje for de små smukke glæder i livet. Er begyndt at 'se' anderledes, være mere observerende. Dufte til ukrudt, som jo er grotesk smukt, plukke små buketter, og sætte dem i bittesmå vaser. Sætte pris på min rigdom, som ikke er materiel, men i form af et rigt netværk, sundhed og lykke. Ikke at jeg har vadet rundt i sort ulykkelighed før, men du har med dine smukke billeder, og din meget fine tilgang til livet, i gode og svære tider, pustet nye tilgange i min verden. Tak for det!

  Med ønsket om en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære du , jeg takker dig så uendelig meget for disse ord, de ord vil jeg gemme i mit hjerte og hive dem frem når en af mine utallige blogkriser rammer mig, når jeg føler mit liv er så banalt og ingen da kan bruge mine skriverier og billeder til noget. Hvis jeg har haft bare en mindste smule indflydelse i din måde at møde livet på, så har jeg gjort noget fint. Så tak, fordi du fortalte mig det.
   Må Lørdagen give dig en masse gode stunder:)

   Slet
 3. Andre- og selvforkælelse er vigtigt, det er jeg bare så enig i. Og jeg er faktisk ret god til det med cafeer og kager, og det er du vist også ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nana, jeg kunne bruge så megen tid (og penge ) på at afprøve cafeer , finde de bedste steder, de sødeste mennesker og lækreste kager :)

   Slet
 4. Jeg elsker dine anbefalinger - og vi har heldigvis haft gang i noget lignende her i ferien. SKØNT! :-) Dejligt at have dig tilbage i Blogland igen - tak for dine søde ord hos mig. KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt ! Ferie er altså en meget god opfindelse :)

   Slet
 5. Så findes der vist ikke bedre anbefaling - jeg kan i hvert fald ikke være mere enig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel :) Og denne ferie tid giver måske travle mennesker muligheden :)

   Slet
 6. Tusind tak for dit tips. Sidst jeg var på Cafe er 14 dage siden, den dejlige lørdag med skønne temp. det var så hyggeligt.
  Har et par aftaler allerede i løbet af min ferie, og ved der kommer flere til, og ja, det er den lidt uforpligtende aftale, på en cafe, hvor kaffen/teen kan nydes og god samtale stund. Er der lidt brød eller lignende der matcher, så tager vi det med også.
  Ønsker dig en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt :) Og dejligt at planlægger gode stunder i din ferie :) God weekend til dig også.

   Slet