mandag den 20. juli 2015

Kage

Kage er godt.
Flere har spurgt efter den Daddelkage jeg omtalte tidligere, så her er den ;
Jeg kan ikke huske, hvor jeg har den fra, kan bare se at den er klippet ud af et eller andet blad. Men den er god. Jeg anbefaler rysteribs til - dvs ribs rystet med gavmilde mængder af rørsukker, samt en klat pisket fløde eller fuldfed creme fraiche.
Jeg synes dog det er en efterårskage, men det bestemmer I jo heldigvis selv.
Velbekommen :)

10 kommentarer:

  1. Tusen takk for oppskriften Miri.
    Ja, det er en tung kake, kan jeg se av ingrediensene. Som en konfektkake .
    Men en kake kan alltid nytes, uansett på året.

    SvarSlet
  2. Det lyder vel nok lækkert - den skal bestemt prøves her hos os :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er god- smagfuld , men synes den hører efteråret til, men det er bare mig, der har det sådan med sæson mad :)

      Slet
  3. Tusinde tak for dine ord, sidst, Kære Miri:) Og uhm, den ser alt for god ud den kage! Og tapen er flot!:)
    Ønsker dig en rigtig dejlig dag. Klem fra Laila

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er god :)
      Håber du får en skøn Tirsdag - her vælter regnen ned, som i vælter ! Fascinerende :)

      Slet
  4. Uhmm, den skal vi bage til efteråret, måske til september hvor der kommer fornemt besøg:) Her er vi også på "efterårsferie", og vi overvejer at slutte ferien af med en miniferie i Berlin, hvor graderne i det mindste er højere, og oplevelserne i byen står i kø. Blåbær er der til gengæld tusindvis af her hvor vi er nu, og blåbærtærte er blevet vores nye regnvejrskage, og det er ikke til at kimse af:)

    SvarSlet
  5. Lyder bare dejligt :)
    Blåbær kage, åhhhh - håber I fryser nogle ned og tager med hjem, så vi er flere der kan smage jeres regnvejrskage :)

    SvarSlet
  6. Hvor er de hyggeligt at bladre i denne din helt egen opskriftbog, Formoder det er en kinabog eller hvad er det nu de kaldes.
    Velbekomme

    SvarSlet