torsdag den 13. august 2015

Bare en frokost

Jeg spiser mad hver eneste dag og jeg vil spise mad, der gør mig glad.
I går fik jeg dette til frokost

 Oliven, vandmelon, feta, tomater af egen avl,spidskål med tahindressing og urter fra haven.
Og til dessert, kaffe og de kæreste yin og yang småkager, som Sønnen af bragt med hjem fra Italien.
- nej, jeg nøjedes ikke med en.......... Og ja, jeg blev glad :)

18 kommentarer:

 1. Det er vigtigt at det der spises gør glad. Jeg spiser ikke af pligt, jeg spiser med glæde.

  Lækker salat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - mad er for betydningsfuldt til ikke at gøre sig umage :)

   Slet
 2. Jeg kan også blive vældig glad, når jeg spiser dejlig mad. Enkelt, god mad - som den af din; det er det, jeg kan lide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mad er bare godt for både krop og sjæl og jeg tror især den er det, hvis den er dyrket, tilberedt og nydt med kærlighed og glæde :)

   Slet
 3. Hvor ser det bare lækkert og sundt ud! Gid det var sådan en frokost, jeg skulle ud at nyde nu...men ak, det blev et par hurtige sammenklappere med øko-ost og agurk + en håndfuld vindruer og et æble! KH og god dag fra et solrigt Aalborg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder nu også meget af klapsammen rugbrøds madder- synes din frokost lyder lækker :)

   Slet
 4. Kære Miri. Jeg er på en slags computerfri ferie, men kigger alligevel forbi dig i dag. Kigger også lidt tilbage, og jeg bliver så rørt over dine indlæg. De samtaler du har med så mange kvinder om fine og væsentlige ting i livet. Og den måde hvorpå de springer ud af nogle ting, du ser og finder, en - tilsyneladende - lille, enkel, skøn blomsterknop, eller dejlig mad, eller et billede, der ligger gemt i dit hjerte.
  Du er så fantastisk til at lytte til os, til at have relationer. Jeg er så taknemmelig i hjertet for det, tak, Miri:) Og det er et meget stærkt kvindefællesskab, der er her på din blog.
  Miri, lidt fantasi: Jeg troede faktisk, du hed Miri Røverdatter!:), men jeg kan se nu, du har haft andre forældre. Dog tænker jeg, at de har et stort strejf af Mattis og Lovis i sig, ikke? Næsten som alle forældre. Åh , hvor kan jeg godt forstå, du savner dem!
  Og jeg tænker også lidt, at Ronjas skov er din skov.
  Astrid Lindgren skriver i Ronja Røverdatter, (som hun skrev da, hun var i 80erne. Jeg synes, hun skriver den som en symfoni. Hun er så sej!) Nå, men hun skriver, hvordan Ronja glædes helt dybt ind i hjertet og inderligt, så hun er ved at sprænges af det! Over hun er til!:) At skoven er til, at det fine, fine forår er til, at Birk er til... ja alting. Og så var det - da jeg læste lidt i den nu her - at jeg kom til at tænke på, at jeg glædes ligeså dan over at, du er til, søde Miri!:) Ja, og alle jer fine kvinder her.
  Jeg sender et ekstra varmt knus til dig, Eva. Nemt har det sikkert ikke været at skrive, som du skrev sidst. Du er stærk - og et dejligt menneske:)
  Nu vil jeg ´flyve´ videre ud i dagen og computerfri ferien. Kærligste hilsner til jer alle:)
  Fra Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for du holdt fri fra computerferien og lige kiggede fordi :) Tak for dine ord dejligste Laila og er så glad for du er så stor en del af fællesskabet herinde blandt egene :) God ferie og vend snart tilbage :)

   Slet
 5. Mmm, det ser lækkert ud! Jeg beundrer dit overskud til at lave god mad (og jeg forsøger at gøre det selv), og jeg nyder dine madbilleder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på du laver både smuk og god mad, de vidner din sans for kvalitet og æstetik om :)

   Slet
 6. Mad der gør glad - det er nemlig så vigtigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja , for glæder dem skal vi samle på :)

   Slet
 7. Hvor ser det godt ud. Enkelt og lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super enkelt og meget velsmagende og lidt pænt :)

   Slet
 8. Mad er en daglig glæde for mig, - dejlig at glædes over i fællesskab, men også vigtig, når jeg er alene. Jeg gør altid noget ud af maden (også "bare" en rugbrødsmad). Og jeg bliver så inspireret over dine fine anretninger, der viser, at små simple ting kan blive til "konge.måltider".

  Tak til Laila for din opmærksomhed og dine ord i kommentaren ovenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. At dele måltidet med andre, dét har du helt ret i, det er en stor og vigtig glæde :) Da jeg kom til at bo alene, var jeg lidt spændt på om jeg "gad" at gøre mig umage, men det gjorde jeg heldigvis :)

   Slet
 9. The salad looks very good! :)

  SvarSlet