fredag den 14. august 2015

Spam

I går blev min blog angrebet af spam...  !!!!!
Derfor har jeg sat kommentarmoderation til, hvilket ødelægger samtalens flow i kommentarfeltet, men sådan må det være, indtil jeg og min IT ansvarlig måske finder en anden løsning.
Håber I satdig har lyst til at skrive og snakke sammen i mit kommentar felt, for det er jeg så taknemmelig for I gør.

17 kommentarer:

 1. Selvfølgelig - Jeg er ikke så let at slå ud, hvilket du allerede kan se på fb ;-)

  SvarSlet
 2. Øv, det er så irriterende med spam, men selvfølgelig har vi lyst til at snakke med dig i dit kommentarfelt alligevel :-)
  Jeg får aldrig spam med Disqus-systemet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre :) Ja, du har det der Disqus, som jeg aldrig kan finde ud af og derfor altid kommenterer som gæst :) Jeg må vise min IT ansvarlige det, men er bare så "strid" at have fuldtidsjob som pædagog , så tiden til moderens blog er lidt begrænset - ha ha :)

   Slet
 3. Usch, det där har hänt mig också, men efter en tid tog jag bort spärren och nu var et länge sedan det hände! Klart att jag tittar in för lite snack ändå!
  Ha det got i helgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du stadig gider skrive :) Jeg har også tænkt, at jeg ville ændre indstillingen igen, om noget tid. God weekend til dig også :)

   Slet
 4. Jeg har også haft spamkommentarer i sommer, Håber de er væk nu, for jeg har ikke ændret i kommentarfeltet.

  SvarSlet
 5. Du kan vælge Ja til "Vis ordbekræftelse" under Indstillinger/Kommentarer. Så skal alle, der skriver kommentarer sætte kryds ved "Bevis du ikke er en robot". Det burde kunne fjerne dine spamkommentarer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså træls med det spam ! Tog en krig at slette.. Jeg så godt den der robot fidus og tror det er den jeg sætter til, når jeg lige er kommet mig over forskrækkelsen- tak :)

   Slet
 6. Spam skal bare holde sig væk!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA TAK !!!
   Det er godt gammeldags træls !

   Slet
 7. Selvfølgelig gider jeg skrive. I en periode fik jeg også en masse spam og måtte ændre indstillinger for en periode. 7-9-13, nu er det lang tid siden, der har været nogen på besøg.
  Håber også de bliver trætte af at forsøge sig hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg sandelig også, for dette er noget besværligt og ødelægger altså flowet herinde.

   Slet
 8. For et års tid fik jeg SÅ mange spamkommentarer, at jeg var ved at få pip. Men pludselig holdt de op - og jeg synes ikke, at jeg gjorde noget for det. Måske kunne Blogger registrere den voldsomme aktivitetet og gjorde et eller andet??? Jeg håber, at du også bliver fri for det... det er frygteligt irriterende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget træls ! Godt dine holdt op :) Nu prøver jeg at lempe lidt på det hele og krydser fingre for det går uden spam :)

   Slet
 9. Jeg lagde godt mærke til det de sidste par gange, hvor jeg kommenterede. SÅ belastende - men hej, der skal da meget mere til at stoppe en flok knævrende kvindfolk med at kommentere ;-)))) God søndag til dig! <3

  SvarSlet