søndag den 11. oktober 2015

Ugens buket

Dahlia fra egen krukke, Hyben fra egen roses vildskud (nu fjernet, da jeg tror vildskudet ville ha ædt al energi fra den rose, jeg rent faktisk have bestilt ), Hortensie af egen avl - så lidt, men åh så godt :)
Det er lidt sjovt med mig og buketter, synes de kan være meget smukke og især datteren kan skabe de smukkeste af slagsen, men på en eller anden måde, synes jeg faktisk at de Hyben var smukkere før, jeg satte dem sammen med Hortensia og Dahlia.

12 kommentarer:

 1. Buketten er sød! Men jeg forstår godt hvad du mener med dine hybengrene. De er så fine, enkle og lette når de står alene. Jeg har af og til (måske ret ofte) lavet en buket, kikket på den lidt og så bestemt mig for at lave den om :-) Men jeg synes nu ikke du skal lave din buket om. Farverne er skønne sammen!
  God ny uge til dig, Miri! Og tak for glade billeder!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Nana :) Må din uge blive fyldt af glæder, farver, søde mennesker og tid til både leg, hvile og arbejde :)

   Slet
 2. Så vackert Miri och vilken glädje att kunna plocka ihop fina buketter i oktober månad. Njut av allt det vackra och ha en riktigt fin kommande vecka.

  Kram på dig♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg nyder alt hvad jeg kan og prøver at accepterer både regn, blæst og kulde :) God uge til dig :)

   Slet
 3. Der er noget meget fint over den lille vase kun med hyben.
  Jeg er selv mest til det enkle og blander sjældent mange farver, - hverken i buketter eller strikketøj eller andre steder. Men jeg kan rigtig godt lide, når andre gør det :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukke, både samlet og i al sin enkelthed.
  De varmer begge i sjælen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Blomster er bare smukke og giver så megen glæde .)

   Slet
 5. Less is so much more... :-) Selv har jeg dog vældig svært ved at begrænse mig i efterårets overflod af farver

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skaber fantastiske buketter Henriette :)

   Slet
 6. Kære Miri. Jeg holder meget af, at du holder meget af blomster. Knus fra Laila:)
  Ps: Jeg holder også virkelig meget af det foto, du tog af Bosse bag potteplanten i sidste indlæg. Åh, hvor er han dog skøn! Og du har ramt hans stemning så godt, synes jeg. Det er bare det dejligste foto.

  SvarSlet