torsdag den 17. december 2015

Det gode vindue med det lange udsyn

Jeg holder meget af at stå ved køkkenvasken og kigge ud af køkkenvinduet, lade blikket følge gårdspladsen , glide mellem de 2 Buskbom kugler, videre ad græssets grønne flade, til det smutter op ad og i mellem de 2 runde kompost kugler, med et  lille sideblik til Watsons Kanin, inden det glider gennem stammerne og ind i skoven.
Om aftenen, hænger der en lyskæde i en lille snebyge og pynter i det gode vindue.

10 kommentarer:

 1. Du har sådan nogle fine steder:) Jeg har også et kig, ud af køkkendøren med glas i, hvor krukkerne står med årstidens pynt og magnolietræets smukke former skaber baggrunden, og gennem dem anes drivhuset der lover varme og gode ting at spise, og hyggelige kaffestunder i tørvejr på en regnvejrsdag. Husker også din trappe, som vist er et af dine steder i sommerhalvåret:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fine udkig - det er jeg helt enig i :)
   Og du ejer evnen til at pynt op på en meget lækker og smagfuld måde.
   Jeg holder meget af min trappesten :) Det gør Hønerne også, de kræver deres havregryn der og trappestenen er ofte aflægningsplads for kattenes fangst..

   Slet
 2. Så hyggeligt. Vi bor heldigvis også så vi har skønne kig til marker og skov og efterhånden som vi får skik på haven, flere flere fine kig lige omkrig huset. Dejligt når man kan glædes over det man har lige her hvor man er og ikke altid behøver søge væk for at finde skønheden :) Du har mange fine steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig vigtigt at skabe sig et hjem, hvor man kan glædes over at være og ikke altiddrømme sig væk :)

   Slet
 3. I den her tid hvor der er mørkt udenfor når morgenkaffen brygges og igen når aftensmaden skal laves, så nyder jeg at kigge ud på det lille stedsegrønne opstammede træ med lyskæde i lige uden for vinduet. Men snart vender solen heldigvis og dagene blir længere igen, så udsynet kan udvides igen.
  Og tak for ideen med kardemomme i kaffen, det må prøves :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med lyskæder udenfor- jeg holder af at tænde lys i mørket :) Selv tak, det er godt at inspirerer hinanden og det smager altså rigtig godt :)

   Slet
 4. Man skal huske at kigge ud af vinduet en gang imellem. Det betyder skam også noget at tænde lys i lygten på fortrappen, selvom man ikke kan se den indefra. Bare tanken.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, dét skal man og kigge op fra egen navle- hæ hæ- en til mig selv :) Det er nemlig rigtigt, tanken om lyset betyder noget og jeg tænder også for dem der kommer forbi:) Synes selv det er så hyggeligt at køre forbi huse, hvor lyset er tændt i haven eller vinduet :)

   Slet
 5. En dejlig plet/krog i hjemmet. Når mørket er kommet, er det som oftest kun fantasien der sætter grænser, og ved dagslys, kan blikket vælge at zoome ind, eller kigge langt - blikket vælger præcis det sjælen har brug for.
  Skøn lyskæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en særlig stemning i mørket og der skabes nye rum ved at lyset tændes,bare et lille lys i mørket, gør noget - noget godt :)

   Slet