torsdag den 18. februar 2016

Glæder fra ugen, der har været


 Lagkage rester - jamen den var god og lagkage bliver kun bedre, hvis den får lov at stå..Hvilket er en sjældenhed i dette hus, at kage kan blive tilovers, men her var jeg heldig.
 Perlehyacinter i den lave Februar sol.

 Vinde garn. Det blødeste, smukke uldgarn, ren forkælelse og gave til mig fra mig, skal blive et lille tørklæde sjal, til mig fra mig.
HønseGlæde - til venstre et æg fra Carsten, der har holdt en æglægnings pause og vist har glemt, hvilken størrelse et æg skal have. Indeni det lille bitte æg, var der en lille bitte blomme omgivet af hvide.Perfekt æg, bare i en meget lille størrelse.
Små glæder, hverdagens glæder, bare et lille bitte udpluk af din glæder, der fylder mit liv.

9 kommentarer:

  1. For noen herlige hverdagsgleder!!!!
    Det lille egget til Carsten, ble det spist opp tro?
    Jeg kjenner kreativiteten blomstre inni meg igjen. Hver dag har jeg lyst til å starte opp nye ting.
    Og jeg liker sennepsfargen du har på garnet ditt, som skal bli til et sjal. Håper du viser det frem underveis.
    Tenk, i morgen er det helg igjen. Jeg skal jobbe denne helgen også, men har bedt en venninne med meg ut for å drikke vin. Fordet vi fortjener det!!!
    God helg Miri.
    Klem

    SvarSlet
    Svar
    1. Ej, spise ikke Carstens lille æg :) Dejligt du mærker denne skaber trang - giver så megen glædes energi. I har så meget fortjent det gode i livet - pas på dig selv :)

      Slet
  2. Skønne hverdagsglæder. Åh, så herligt, at Carsten har lagt det søde, lille æg.

    SvarSlet
    Svar
    1. - det æg var virkelig lille ! vi snakker størrelse på en Dronning mandel :)

      Slet
  3. Hvert billede har en skøn fortælling fra nogle vidunderlige dage, dage der er brugt til fantastiske øjeblikke.
    Ønsker dig en dejlig fredag, og weekend.

    SvarSlet
  4. Sikke nogle fantastisk billeder, med hver deres skønne historie:) De lagkagebunde ser hjemmelavede og lækre ud. Rigtig god weekend til jer dernede i vandkanten:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) - åh ja, jeg bager mine bunde slev, så jeg kan fylde dem med mandler og smør :)

      Slet