mandag den 1. august 2016

De bliver så store

Rollos Kids holder siesta - læg venligst mærke til den sidste i rækken, der "selvfølgelig" skal hvile sit korpus i min lille krukke med Ærteblomst...Sådan er det, når vi har valgt at de må leve det frie hønseliv.
The Kids har ingen navne endnu, vi har på fornemmelsen, at 3 af dem er Haner og da vi allerede har Urheim Ragnhildur, deres stolte fader, må de 3 sønner videre..Navne må vente til vi kender alles skæbne. Men fine, dét er de - the Kids :)

10 kommentarer:

 1. Det går stærkt. Og 5 dage væk, så er der bare sket alt for meget, og det selv om det er frigående, der ikke tvangfodres.
  At de bære navnet the Kids passer jo fantastisk, kan se det er muligt at finde et alternativ, da de skiller sig ud nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dyre og menneskebørn, ja selv et urtebed, forandres en del på en uge :) Navne falder os let, men vi må se hvor de kære små skal hen..

   Slet
 2. Hvor er de skønne :) Gid vi havde plads til høns, men kanin og marsvin må vidst være nok på vores lille grund, ha ha :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med dyr- de giver liv og bringer kærlighed og vækker omsorg. Høns er den bedste oplevelse jeg har givet mig selv, og har lært frygtelig meget af det, jeg kan tage med mig :)

   Slet
 3. Synes de ser rigtig seje ud, sådan lidt a la hane-rock-boyband;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ha ha ha - hvilken herlig association :)

   Slet
 4. Skøn flok, - det må være dejligt at følge dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en stor glæde at få lov at følge noget der gror og udvikler sig :)

   Slet
 5. Hvor er de vidunderlige - og heldige at have dig som deres menneske, Miri <3
  Haha, jeg kom sådan til at tænke på Prinsessen på ærten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) De Høns kan virkelig vække ens følelser :)

   Slet