torsdag den 18. august 2016

Jeg er her stadig :)

Livet leves med tungen lige i munden, sommeren har været travl og har været præget af et håb om fast arbejde, et håb der netop er bristet.
Nu skal kontrakten så overholdes og fra September står jeg så her igen. Der igen. Står, hvor jeg står og derfra, skal jeg så igen søge højt og lavt efter et nyt lønarbejde. Nu er jeg lige her, i enden af August og kan se og mærke sommeren falde og falme. Brombær og rødmende æbler.

20 kommentarer:

 1. Åhh, det er jeg ked af at høre! Håber det bedste for dig! Er glad for, at du stadig er her, og deler dine brombær med os andre! Jeg selv hænger i med neglene....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine ord :) Og hæng i, du brave kvinde - jeg hepper på dig :)

   Slet
 2. Tak Miri. Ønsker dig lykke til.

  SvarSlet
 3. Det var kedeligt, for det må tynge lidt hver gang. Jeg håber virkelig, at du så kan glæde dig over trods alt at få en rolig periode med tid til dit lille sted, hvor dyr og planter vil sætte pris på lidt mere daglig omsorg. Det kan du jo ikke leve af, det ved jeg godt. Men du er så god til at glædes ved det og formidle din glæde videre. Jeg håber det bedste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine ord :) Jeg er dårlig til at være i mellem jobs.. stresser vildt og føler jeg aldrig har fri. Men tid må der skabes til nydning og bloggen :)

   Slet
 4. Bare du stadig har håbet, glæden og viljen.
  Dejligt du stadig er her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord :) Jeg mister , forhåbentlig, aldrig min glæde eller håbet :)

   Slet
 5. Kære Miri.

  Det er jeg ked af på dine vegne! Jeg tror lidt, jeg forstår, hvor svært, det må være, at skulle samle sig selv op til at orke igen efter - endnu - en skuffelse.

  KH Lisbet

  SvarSlet
 6. Miri, det gør mig ondt, for det er hårdt at skulle søge og håbe. De bedste ønsker for fremtiden sendes herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, kære Lene - ja, det bliver en hård tid, men jeg må jo "bare" igennem den :)

   Slet
 7. Åh kæreste Miri - hvor gør det mig ondt at høre. Det er SÅ hårdt; så forbandet og drænende hårdt at skulle søge søge søge, stå ret i systemet når de befaler det (!)...kæmpe og bevise og ikke mindst HÅBE. Hvor er det bare noget hø - jeg håber dog, at du formår at kæmpe bravt videre og tage livet (og dets kampe), som det (de) kommer... Husk: du er så meget stærkere end du tror. Jeg tænker på dig og håber så inderligt på det bedste for dig - KH og virtuelle hindbærsnitter i din retning <3 Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine forstående og støttende ord og især tak for hindbærsnitterne :)

   Slet
 8. Kära Miri. Det var ledsamt att höra. Det tar så hårt på krafterna att leta arbete, hoppas och bli besviken. Men jag hoppas att du håller modet uppe vännen och att det snart dyker upp ett arbete med fast anställning. Önskar dig all lycka och håller tummarna stenhårt.♥

  Kram Lotta

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine søde ord , kære Lotta :)

   Slet
 9. Det gør mig ondt at læse/høre. Som du har knoklet og holdt hovedet højt, og det desværre ikke bliver belønnet, øv. Det er desværre ikke kun dig der må mærke disse bump på vejen, det er ikke nogen trøst, det ved jeg, og det er ikke let at holde hovedet højt, og finde glæden/smilet/gå på modet. Håber virkelig der snart dukker et job op med klingende mønt.
  Der er ikke mange dage til efteråret banker på, og vi kan synge "Nu falmer skoven trind om land" - Desværre kan din jobsituation også rime på teksten, vil dog fremhæve de smukke røde blade, skovens gul/rød/brune farve når efterårs solen får lov at stråle, dette billede vil være et blandt mange jeg finder frem, når det hele falmer.

  SvarSlet
 10. Kære Miri, jeg håber, det snart lykkes dig at finde et arbejde, du bliver glad for. Godt du har dit skønne sted med dyrene og haven lige omkring dig. Kram fra Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Jeg kommer ikke til at kede mig med alt det liv omkring mig - ha ha :)

   Slet