torsdag den 11. august 2016

Mærk, det liv.

At opdage det øjeblik, hvor jeg virkelig bare stod dér ved mit køkkenbord og så på vandet, der løb gennem kaffen, mærkede duften og var tilstede , nærværende- bare et øjeblik.

14 kommentarer:

 1. De små øjeblikke er så vigtige - kan dufte kaffen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, for den duftede også bare sådan som kun kaffe kan, når du bare har rigtig meget lyst til kaffe :)

   Slet
 2. Ja, det er kvalitet i hverdagen, når det er bedst! Tænk på, hvor meget liv vi spilder ved ikke at være tilstede i øjeblikket...

  SvarSlet
  Svar
  1. Spild af liv... Uh, noget jeg ofte tænker over...Så meget liv, der bare går forbi mig..Derfor øver jeg mig hele tiden på at være tilstede , for mit liv er nu og her.
   :)

   Slet
 3. Det är som meditation! Och utan kaffe skulle livet vara mycket tristare!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig :) Jeg kan sagtens leve uden kaffe, men vil helst ikke :)

   Slet
 4. Godt gået - jeg øver og øver og øver det selv. Gik på lille hensynstagende kursus i mindfulness sidste efterår. Lærte virkelig mange brugbare ting til min hverdag...er bare så dårlig til ligesom at huske eller at prioritere at få dem implementeret. Tak for påmindelsen - nu får jeg helt lyst til kaffe...! ;-) KH Lilly

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved så meget og alligevel glemmer jeg det..Ha ha - men processen er en del af øvelsen, der hedder livet, mon ikke :)
   Kaffe er godt !

   Slet
 5. Det er så skønt, når det sker. Faktisk er det ofte sådan, at din blog får mig til at se/nyde/mærke de små glæder.
  Er det er Melitta kaffefilter, du har? Jeg husker det fra min barndom, og havde det også i dukkestørrelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre, søde Eva :) Jeg ved ikke hvad de hedder- en gave. Jeg bruger oftest min kære Mokkamaster, men når jeg bare skal have en enkelt kop, er den røde tragt med det lille filter, genial :)

   Slet
 6. Hvor er det fint at være lige der, jeg skal år tilbage for at mindes sådan en følelse. Til gengæld vil jeg sige, at en kop kaffe er et knus i en kop:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fin beskrivelse af en"simpel" kop kaffe :)

   Slet
 7. Hov, de fine røde etkopsfilterholdere skal åbenbart have et hak.
  Jeg så det, Anders så det, og vi blev nødt til at sammenligne, for at se om hans er hakket samme sted som din... Det er den næsten - bare modsat.
  Og sådan blev et trist skår til viden om at sådan skal det se ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ- sådan Skal de da se ud:) Jeg vælger at tænke skåret som en historie, det filterholder har levet et langt,råt , men dog elsket liv,og det sætter sine spor :)

   Slet