torsdag den 8. september 2016

Jeg fatter bjælde !????!!!

I flere dage, har de blogs jeg følger- derude til højre, ikke blevet opdateret, stået i uorden og gamle blogge, jeg ikke følger mere pga de er holdt op, fremtræder pludseligt igen..Jeg fatter intet !
Nogle erfaringer eller gode råd ?

11 kommentarer:

 1. Det har før været et problem med Blogspot, jeg tror ikke man kan gøre så meget ved det. Typisk "diskriminerer" den blogge som ligger på en anden platform, fx. Wordpress.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit svar, kære Pia :) Det var dog noget møg ! Ødelægger ret meget hele overblikket og lysten til at blogge :(

   Slet
  2. Det plejer at gå over igen. Jeg lagde mærke til at de også har pillet ved sikkerhedsindstillingerne igen, så man skal klikke på lagkager og alt muligt andet før man må sende sin besked.

   Slet
 2. Hej Miri. Har oplevet noget lign og gav min blogliste en god oprydning = slettede dem jeg ikke læste mere + de inaktive. Det gav en del ro på siden og god opdatering. Det kan også være en midleridig *ting*, som går over. Årsag har jeg ingen forklaring på.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde du ! Hvor dejligt med lyd fra dig :) Det er meget irriterende og jeg kan jo slet ikke se, hvem der har skrevet nyt.... :(

   Slet
  2. Hej igen. Du har sikkert tjekket dine indstillinger for bloglisten, men har du ikke, er det ikke helt umuligt, at indstillingerne har ændret sig uden din medvirkning. :)

   Slet
  3. Tak for rådet, men har kigget der :) ÆV ! Det ødelægger virkelig min glæde ved at bevæge mig rundt i Bloglandet :(

   Slet
 3. Beklager, kan ikke hjælpe, håber du har fundet en løsning.

  SvarSlet