fredag den 28. oktober 2016

IKKE en Fredags buket

- for denne buket af Solsikker er plukket for flere dage siden..Den fine solsikke buket står der og lyser over mine bønnefrø, og andre frø og flere frø. Dromedarerne vogter over en lille samling af akvarel farver, der står og byder sig til, mens venter på en de dage, hvor ÆldsteDatter kommer forbi og vil sprede de smukke farver på papir.
I får blomster, men lidt snyd med i købet.

God Fredag.

10 kommentarer:

 1. Tusind tak for dine skønne solsikker. Skidt pyt de er fra den anden dag, du har givet os mulighed for at nyde dem en fredag, så det er vores fredagsbuket fra dig.
  God fredag og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære du - og må du nyder weekenden i dit nye hus :)

   Slet
 2. Buketten er skøn - uanset hvornår den er plukket :-) Jeg elsker solsikker, og nåede faktisk at så nogle i sidste øjeblik i foråret, men netop som de tittede op, kom nogen til at slå dem med græsslåmaskinen (men jeg havde heller ikke markeret dem så tydeligt ...). Jeg håber det lykkes bedre næste år!

  Dit billede er smukt og stemningsfuldt. Må du også få sådan en weekend!

  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du jo ret i :) Jeg håber du kan lade solsikkerne gro næste år - ha ha :) - for det er altså skønne blomster at have i haven - nu spiser småfuglene lystigt af mine :)

   Slet
 3. Det regner også ALT for meget udenfor...
  Rigtig god weekend til dig, Miri!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - det gør så ! Og blæser og er mørkt - ha ha :) Men har ikke kunne komme ud og plukke, så derfor flere dage gammel snyde buket :)

   Slet
 4. Det er nu en smuk buket alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er den :) Er bare ærlig - ha ha :)

   Slet
 5. Det klæder dig at være lidt fredagsuartig.

  SvarSlet