tirsdag den 25. oktober 2016

Ord

"Spørg ikke, hvad verden har brug for.
Spørg, hvad der vækker dig til live,
og gå så ud og gør det.
For det, verden har brug for,
er folk, som er vakt til live".
- Howard Thurman - 

 Jeg har en bog med blanke sider, en bog en kær, nu ikke i mit liv mere, veninde har givet mig. I den bog, med de blanke sider, skriver jeg andres ord. Ord, der betyder noget for mig, ord, der vækker noget i mig, ord, som er gode at gemme,der på de blanke sider i den fine bog.


12 kommentarer:

 1. Uf, det var vise ord! Håber du fortsat deler ud af det indhold, som måtte blive nedfældet efterhånden på de blanke sider :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de ord ramte også mig, da jeg i går sad og kiggede i bogen -Ord hvis beydning jeg ofte tænker over. Du kan tro jeg vil dele ud af andres kloge ord :)

   Slet
 2. Jeg elsker den slags vise ord, der berøre når de skal/kan.

  PS kan ikke lade være med at sige ord og spor, men det er måske meningen;-)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ord sætter spor. Ord viser en mulig vej. Ord og spor - :) Faktisk var det ikke bevidst med de spor og disse ord- men nu, hvor du soger det- så er det da ret passende billede :)

   Slet
 3. Tak, det kan ikke siges smukkere.
  Jeg har også en notes bog, en af de lidt specielle, hvor jeg gemmer på ord der har eller kan have betydning for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse bøger er vigtige livsledsagere :)

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige ord, godt at gemme på ord af den slags. Gemmer selv på sætninger, fra kloge mennesker, "det vigtigste valg i livet, er valget af ægtefælle", sagde en klog dame, og det er der så mange lag af sandhed i, i hvert fald hvis man gerne vil gå med den samme gennem hele livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi samler på de ord der siger os hver især noget :)

   Slet
 5. Det er en god idé at samle på gode ord, der styrker eller får én til at smile. Jeg har nogle stykker på min blog. Hvad med disse ord af Rachel Carson: Those who dwell among the beauties and mysteries of the earth are never alone or weary of life. Sådan har jeg det præcis! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for at dele de smukke ord :) Hvor er det underfuld at du har fundet ord, der præcist formidler din egen følelse :)

   Slet