torsdag den 17. november 2016

Kom bare med

TAK. TAK, TAK og atter TAK. Tak for de år, I har fulgt mig her blandt Egene, tak for alle jeres kommentarer, tak for vores gode "snakke".
Se nu bare den tråd, der kører i mit forrige indlæg, I "taler" om kvindelig energi, kvinde kraft og fællesskaber- jamen, så bliver jeg så taknemmelig, stolt og glad over , at I, her blandt Egene kan have den "samtale"
TAK.

Jeg håber, I vil følge med mig, når jeg nu slukker og lukker her.
Jeg håber, I stadig vil "snakke" sammen, kommentere og skabe den dialog, jeg nyder så meget ved at blogge.

Min IT- ansvarlige, aka YngteDatter, der i parentes bemærket, netop har fyldt år, har skabt rammerne for min nye blog. Som sædvanlig er jeg yderst tilfreds med hendes arbejde.
Hun har skabt rammerne, jeg skal fylde dem ud og I, mine kære læsere, skal bringe den til live.
Håber vi ses det nye sted.
Og igen; følg mig her ; på Losarinas Mor vol.2 (Bare tryk på navnet og - vips ! du bliver ført til det nye sted ).

fredag den 11. november 2016

Tak og på gensyn

Jeg har haft svært ved at blogge i den sidste tid. Det er der mange årsager til, og jeg er gnaven på mig selv over, at jeg ikke bare kommer ud over dem og i gang med bloggen. For jeg er en blogger - ja faktisk Blogger med stort B, fordi jeg gennem det at blogge, får mulighed for at dele det der sker i mit liv og jeg er sådan en slags kvinde, der føler at det at dele er meget berigende. For mig er det at blogge, en samtale mellem mennesker. Samtale er en udveksling af ideer, tanker, meninger, synspunkter, følelser og den gror jeg af, de udvikler mig. Så jeg er Blogger med stort B. At blogge gør mig glad, øger min opmærksomhed, holder mig fast i at skrive, reflektere og formidle, elementer jeg gerne vil have i mit liv.
Jeg løb en tur i skoven, hvor sneen var væk og solen skinnede. Jeg tænker godt, når jeg løber. Jeg tænkte, selvfølgelig på bloggen..Og pludselig slog det mig; jeg skal da have en ny notesbog og en ny- spidset blyant ! Jeg vil oprette en ny blog, ændre mine omgivelser, nye blanke sider, hvor mine ord og billeder kan skabe sig en anden plads. Jeg er godt klar over, at nye omgivelser ikke ændrer ved det, der gør at jeg har svært ved at komme ind i bloggen igen..Eller måske gør de !? Det er et forsøg værd.
 Jeg vender tilbage!

fredag den 4. november 2016

Alt vel

- jeg er bare stødt ind i en blog blokering. Håber at vende tilbage hurtigere end snart.
Dette lille pip fra skoven, er for at berolige de af jer, der måske var begyndt at blive lidt bekymret for, hvad, der egentlig skete, der nede i Udkanten.. Jeg har det selv sådan, at hvis der er gået for lang tid siden nyt fra "mine" bloggere, så bliver jeg lidt urolig. Så, hvis der er nogen af jer, der har det som mig, så skal I ikke være bekymrede- jeg er ok :) Er bare midt i en blokererende blog tørke.