Om mig og bloggen

Jeg blev født i hjertet af Danmarks hovedstad en tidlig Februar morgen i 1965. Har levet hele mit liv i hovedstadsområdet, indtil sommeren 2013,hvor jeg flyttede langt og længere end langt  -væk fra byen- faktisk helt til den yderste udkant af Sjælland. Her bor jeg nu i et lille hus i en skov, hvor jeg prøver at skabe mig et liv med tid til at leve.
Det bedste, jeg har gjort i mit liv, var at blive mor og jeg er så uendelig taknemmelig for blive beriget med 3 fantastiske mennesker, jeg kan kalde mine børn -  søn fra´86, en datter fra ´88 og en datter fra 91- de er mit livs store glæde(r).´
Hvem er jeg ? Måske underligt at jeg ikke kan sige det, at jeg ikke har et færdigt billede/beskrivelse af hvem jeg er, jeg har trods alt haft en del år til at finde ud af det..Men det kan jeg ikke. Jeg kan hæfte nogle ord på mig selv; at jeg er en ærlig, åben, spontan, engageret og tydelig kvinde, der forsøger at lade glæden være min rettesnor i livet. Nærvær, enkelthed, personlig udvikling, respekt, fordybelse, langsomhed, dialog, æstetik, sandhed, skønhed, tryghed, omsorg,kærlighed, gode relationer - ja, det er nok nogle af mine værdier.
Jeg prøver at fokusere på den overflod, der er tilstede i mit liv, istedet for at bide mærke i det der mangler.
Jeg holder meget af at have en have,at dyrke grønsager, bær og urter,men også blomster, der kun har det formål at de er smukke og gør mig glad. Jeg holder meget af at lave mad, jeg er bevidst om at min mad skal være lavet af råvarer, der er af en god kvalitet og som ikke bare skænker mig næring, men også sanseglæde, min mad skal afspejle årstiden . Jeg tænke meget på mad og elsker at spise mad, der er lavet med kærlighed og respekt. Jeg læser hver eneste dag og ofte natten med., jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden bøger og den verden af oplevelser de tilbyder mig. Jeg strikker, hækler, klipper i papir, leger med perler og syr en smule. Naturen må være tilstede i min hverdag, hvis mit liv skal føles sandt og godt. Jeg holder uendelig meget af at blogge, fordi jeg er et menneske,der ikke kan lade være med at dele det der sker i mit liv og jeg bliver inspireret og beriget af at læse andre menneskers blogge. For mig, er det at blogge, en samtale mellem mennesker.

KAn altid træffes via miriandersen@yahoo.dk........Ikke færdig skrevet...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar